Virágküldés Sátoraljaújhely
Gavallér Virág

3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy út 105
https://www.viragkuldesmiskolc.hu/

A virágküldést Sátoraljaújhelyre a Virág a Világba virágküldő szolgálat sátoraljaújhelyi üzlete, a Gavallér Virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Sátoraljaújhely és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy sátoraljaújhelyi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Sátoraljaújhely városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Gavallér Virág virágüzlet webáruháza: virágküldés Sátoraljaújhely
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Sátoraljaújhely
Törődünk egymással

nyitva tartás:
h-szo: 08:00 - 16:00
vasár: 08:00 - 12:00

Cégünk családi vállalkozás, mely felöleli a virágkereskedelem teljes szolgáltatási körét. Komplett esküvői dekorációk, terem és színpaddíszítések, kegyeleti koszorúk, sírdíszek, alkalmi csokrok és kosarak. Üzleteinkben selyem és száraz virágok, cserepes és vágott virágok nagy választéka megtalálható.

Születésnap, névnap, köszöntő, díszítés, gyász... Ha bármilyen alkalomra virággal szeretne kedveskedni, térjen be hozzánk, és mi csokorba kötjük az elképzelését!