Virágküldés Tatabánya

DM virágbolt
2800 Tatabánya, Baross köz 5.
https://www.viragkuldestatabanya.hu/

Virágüzletünk Tatabánya központjában, a Baross köz 5. szám alatt található. Hiszünk abban, hogy a virágoknak nagyon fontos szerepe van a mindennapjainkban. Számunkra ez a hangulatjavító lélekbalzsam, a szeretet és a gyász kifejezési eszköze. Igyekszünk minőségi alkotásokat átadni, követni a legújabb trendeket, megvalósítani az Önök elképzeléseit, vágyait, vagy átadni kívánt álmait.
A virágküldés Tatabánya területén és vonzáskörzetében számunkra egy olyan extra szolgáltatás, amit nagy örömmel vállalunk. Hiszen virágküldés esetén munkánk nem ér véget a bolt bejáratánál, hanem egy új, fontos feladat kezdődik ekkor. Úgy kell átadnunk egy általunk készített virágcsokrot, mintha a mi szeretteinknek tennénk. Ez nagy, és megtisztelő feladat számunkra. Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink többsége visszatérő vevő, akik igénylik a kreatív, mindig megújuló virágkötészetet. Fontosnak tartjuk, hogy munkáinkkal a virágkultúrát és a jó virágízlést szolgáljuk. Ezt a felelősséget és büszkeséget erősítjük meg a virágküldés Tatabánya oldalunkkal, és a Virág A Világba virágküldő szolgálat tagjaként ezt az egységes minőséget garantáljuk szerte az országban, a többi virágüzlettel. Büszkék vagyunk munkánkra és munkatársainkra.
Tatabánya területén kívül több településre is vállalunk virágkiszállítást.

Komárom-Esztergom megyében nem vagyunk egyedül:
Az Pilis virága virágüzlet Esztergom területén ( virágküldés Esztergom) és vonzáskörzetében.

Így a virágküldés Komárom-Esztergom megye városaiban és azok vonzáskörzetében is gond nélkül megoldható. Várjuk szeretettel webáruházunkban!